Professionele wespenbestrijding

Met unieke resultaatgarantie! Komen de wespen binnen 1 week terug? Dan komen wij terug voor een gratis nabehandeling.

Wespenbestrijding

“Een wespennest gevonden en wilt u deze verwijderen? Probeer dit vooral niet zelf te doen. Blijf van het nest af en neem contact met ons op voor professionele wespenbestrijding.”

Of vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Verwijder een wespennest niet zelf!

Wij raden u af om wespen zelf te bestrijden. Een algemeen verkrijgbare spuitbus tegen wespen helpt veelal alleen in het begin van de nestvorming. Dergelijke producten tegen wespen zijn maar kort werkzaam. Na een paar uur is het bestrijdingsmiddel vervlogen en hebben de wespen weer toegang tot het wespennest. Kies voor professionele wespenbestrijding met garantie.

Wespenbestrijding met resultaatgarantie

Een wespennest wordt meestal opgemerkt doordat er op dezelfde plek wespen in- en uitvliegen. Vaak is dit een spouwopening in de muur. Dit is de invliegopening. Om de wespen te bestrijden spuiten we een speciaal poeder in de invliegopening. De poeder blijft aan de poten en het lijf van de wesp zitten. Zo transporteert de wesp het bestrijdingsmiddel naar de kern van het wespennest. De poeder tast het zenuwstelsel van de wespen aan. Na ongeveer 3 dagen tot een week zult u geen wesp meer zien in- of uitvliegen. Is dit wel het geval? Dan is het nest mogelijk niet goed behandeld en zal er een nieuwe bestrijding (garantie) plaatsvinden.

Kosten wespenbestrijding

De kosten van bestrijding is afhankelijk van de bereikbaarheid, maar veelal volstaat een behandeling van € 75 all-in. Dit is incl. voorrijkosten, inspectie, middelen en BTW. Vraag vrijblijvend telefonisch of per mail een offerte aan. U kunt ook hier direct een offerte of indicatie van de kosten aanvragen.

Snel geholpen worden?

Correct Ongediertepreventie is snel bereikbaar om wespennesten te bestrijden. Bel nu direct 0183 647 442. Vaak wordt u dezelfde dag nog geholpen en u krijgt garantie op de bestrijding!

Uitgebreide informatie over wespen op Wikipedia.