Project: Vogelwering Amsterdam CS

Vogelwering netten duiven Amsterdam CS Centraal Station

Al geruime tijd schrijven wij op onze Facebook pagina items over ons prachtige project: Vogelwering Amsterdam Centraal Station. De start stond gepland in week 33 van dit jaar en jawel, we zijn druk bezig met dit mooie project voor Correct Ongediertepreventie.

Wat een monsterklus… 45.000m2 vogelwerende netten. Of wij even alvast 20.000 m2 kunnen zetten in 12 weken? Na alle voorbereidingen, vergaderingen, documenten e.t.c. kon de klus dan eindelijk starten.

Maandag 14-08-2017

Een deel van de goederen is geleverd. Ook is het gehele werkveld ingericht.

Dinsdag 15-08-2017

Direct met ons plan tot uitvoering gestart. Komt het zo uit als gedacht? Hebben we wel goed gemeten? Met enkele hindernissen zijn we toch echt gestart met monteren. Aan het einde van de dag zijn 2 bogen voorzien met 780m2 vogelwerende netten, in 1 dag en met 2 personen. Een goede start!

Komende dagen komen er meer medewerkers om de klus te klaren. Hierdoor gaat ook de productiesnelheid omhoog. Op korte termijn zullen er meer detail foto’s worden toegevoegd. Zo krijgt u een goede indruk van de omvang en technieken. Houd onze Facebook pagina in de gaten.

Bestrijding vogels treinstation Amsterdam netten

Meer weten?

Neem contact op met Jasper Kooiman.